24 Ağustos 2012 Cuma

Kayıp postalar !!!

Nedense gönderdiğim postalar bir türlü sahiplerine ulaşamıyor, kayboluyorlar. Yılbaşı etkinliğinde gönderdiğim kartlar buhar oldular, geç gönderdim arada kaynadı bayram kartlarını biraz daha erken göndereyim dedim yine buhar olmuşlar. Yurtdışına önemli bir posta gönderdim o da buhar ! Bugün postaneye gittim ne oldu benim postaya, kayboldu mu acaba dedim. Görevli biz akşamında teslim ediyoruz, kaybolmaz gider dedi. 10 günde gitmemiş daha ne zaman gidecek yahu ? Bir de demez mi takip kağıdınız varsa !!!!
O ne dedim vermediniz dedim. İstemeniz lazım, istemezseniz vermeyiz dedi. Ah yurdum kurumları birinizde düzgün çalışın be !

18 Ağustos 2012 Cumartesi

Leylak dalının sayfasında gördüğüm etkinliğe hevesle katılıyorum. Okunmayı bekleyen kitaplarımı gözler önüne seriyorum belki utanırda okurum :)



15 Ağustos 2012 Çarşamba

15 yıl sonrası

kedicik beni mimlemiş, bu vesileyle yazmışda oluyorum. Teşekkürler kedicik...

15 yıl sonra ?  Off off önce bir yutkunayım sonra yazayım o zaman tam 47 yaşında olacağım. Hayatımın ikinci  baharında :) Artık insanlar yaşlanmıyorlar önce bunu diyeyimde rahat edeyim. O yaşta 12-13 yaşında şirin mi şirin akıllı mı akıllı bir çocuğum olsun yanımda isterim. Evet aramızda biraz yaş farkı olacak ama ne yapalım hayat şartları. Yurt dışından dönüp ( yakında gitmeyi düşünüyorum :)Ege'de sakin,güzel bir sahil kasabasında huzurun tadını çıkarıyor olmak isterim minik ailemizle. Her gün gelen misafirler,lezzetli sofralar,arada gidilen gezilen yeni yerler. Bir dolu kitapla koca bir kütüphane. Serin yaz akşamları,keyifli sohbetler. Daha emekli olmamış olacağım demek ki daha yaşlanmama vakit var :)

Bir tatlı huzur, hayat başka nedir ki ?


7 Ağustos 2012 Salı

Sabah Uykusu

" Bir sana bir de sabah uykusuna hastayım " minübüslerde mi yazardı ?

Sabah uykusu sen ne güzel bir şeysin, tadından yenmiyor, her gün yenilse de bıkılmıyorsun. Var mıdır sabah uykusu için yazılmış bir şiir ? Olmalı mutlaka bütün güzel şeyler için yazılıyorsa onun içinde yazılmalı mutlaka. Talibim bu şiire uykumu aldığım bir gün :) yazmaya niyetliyim. Seviyorum seni sabah uykusu tıpkı bol köpüklü orta kahve sevdiğim gibi , doyamıyorum sana sabah uykusu tıpkı buz gibi limonataya doyamadığım gibi.