19 Aralık 2011 Pazartesi

2012'de 12 dilek

Sanırım bu sene benimde yeni yıla pek giresim yok. Hani bir reklam var ya istemiyorum yeni yıla girmek istemiyorum diyor adam. Ben o kadarını söylemesem de her yıl içimde olan herşey güzel olacak enerjisi ya da kandırmacası bu yıl yok bende. Ama ne yapalım başa gelen çekilirmiş,el mahkum gireceğim ve payıma düşenleri yaşayacağım. Umarım bu sene güzel şeyler gelir başıma. Gelelim mim konusuna üç ünsüz içinde iki ünlü beni mimleniş. 2012'den istediğim 12 dilek. 12 tane çok gibi geldi ama şansımı bir deneyeceğim.Belki de düşündüğümden fazla istekliyimdir bu sene için.
Birkaç arkadaşımdan çift sayıların insana iyi geldiğini duydum,kimbilir belki de gerçekten iyi gelir ;)

* Herşeyden önce her işin başı sağlık deyip ilk olarak sağlık,huzur,mutluluk istiyorum. Zira içinde huzur olmayan bir aşk bile çok kolay nefrete dönebiliyor. Varın gerisini siz düşünün.

** Küçük,sıcak,mümkünse ahşap bir ev istiyorum. Bir odası kitaplar,cdler,dergilerle dolu olmalı. Ağırlıklı beyaz olmalı ve mor küçük yastıkları,mor süsleri olmalı. İçine girdiğimde ferahlık hissetmeliyim.

***Ve içinde güzel filmler izleyebileceğim,omzunda ağlayabileceğim,kahkalarımızla komşuları rahatsız edebileceğimiz bir adam olmalı. Dışardan bakıldığında gayet sıradan,sürprizsiz gözüküp sürprizleri bana saklı olan bir adam...

**** Bol bol gezmek istiyorum bu sene. Öncelikle Karadeniz'i gezmek istiyorum. Sırtımda çanta, ver elini güzel yerler,görülmemiş güzellikler demek istiyorum.

***** Yeni arkadaşlar istiyorum. Yeni ortamlar,yeni insanlar,yeni hayatlar görmek tanımak istiyorum.

****** İnsanları daha fazla sevebilmeyi istiyorum. Yaptıkları tutarsızlıklara,dedikodulara,kötülüklere rağmen onları sevebilmek ya da kötülüklerini içimde saklı tutarak onlarla konuşabilmek istiyorum.Daha sevecen olabilmeyi istiyorum.

******Güzel sürprizler istiyorum.


Bu kadar :)

4 yorum:

üç ünsüz içinde iki ünlü dedi ki...

tsk ederim :) tüm dileklerin gelsin yakana yapışsın, beyazlı morlu odalarda geçsin ömrün :))

emili dedi ki...

İnşallah diyorum :)

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

nedir bu yeni yıldan kaçma sendromu :((( aynısından bende de var

emili dedi ki...

Yonca,son trend bu sanırım :)