21 Aralık 2011 Çarşamba

Son reklam trendi

Artık televizyon programlarının,dizilerin reklamlar için yapıldığına eminim. Yoksa herkes emindi de ben mi geç kaldım :) Bazen saflığım tutuyor işte.

Uzun süren reklamlara,yemek masasında cola şişesine,dizinin hüzünlü bölümünde bilboardda ki Uno ekmek reklamına alıştıkta,reklam için dizi de bölüm yapılmasına son zamanlarda tanık oldum. Oyunculardan birinin üstüne sözde kazara birşey dökülüyor ve hop karşımızda dizinin kostüm sorumlusu abla, sen nereden çıktı bu çay da nasıl döküldü diye düşünürken bir bakmışız dizinin içinde reklam izlemişiz. Tamam diziler, programlar beynimizi uyuşturup kafamızı karıştırıp devlet meselelerinden uzaklaşalım diye yapılıyor ama bu kadar da saf yerine koymayın bizi !

4 yorum:

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

:)) haklısın bide uzatıp duruyorlar bazen reklamlar uzadıkca neyı ızledığımızı bıle unutuyoruz.

emili dedi ki...

Evet,bir de sonlarında iki defa reklam turu yapıyorlar.

Vladimir dedi ki...

Kesinlikle reklam izletmek için yapılıor tüm diziler, programlar, hatta haberler. Özellikle Show haberleri izlerseniz amaçlarının gayrimenkul satışların arrtırmak olduğunu göreceksiniz her haber kuşağında site tanıtımı var. O yüzden izlememek lazım aslında. Bir de rating aldatmacası var ki...

emili dedi ki...

Vladimir,
haklısınız izlememek lazım ama insan birkaç dizi takip etmeyince kendisini eksik hissediyor artık.Çağımız insanın sorunlarından biri de dizilerle hayatına renk katmaya çalışmak maalesef.