17 Temmuz 2011 Pazar

Karpal tünel sendorumuna yakalandım galiba. Ne havalı isim değil mi :) Aklıma Avrupa Yakasında'ki Burhan'ın panikatak için dediği zengin hastalığı geldi. Bunun ismide böyle bir zenginlik yansıtıyor sanki. Ama zengin insanın ne işi olur günde 10 saat bilgisayar başında!!!  10 yıldır hergün 10 saat bilgisayar kullanırsan olacağın bu işte. Kendi tanıma göre henüz ilerlemedi sendrom. İlerleyince elde his kaybına kadar gidiyormuş.Şimdilik sadece uyuşma var ama o bile rahatsız etmeye yetiyor. Gittim bilek destekli mousepad aldım.Farkettim de 3 isimli olunca herşey pek bir havalı oluyor.Galiba bunu daha önce farkettim ki babamın soyadını sildirmemiştim yeni kimliğimden. Ee tabi kıyamette kopmuştu.Erkekler işte bedenizini,ruhumuzu,kütüğümüz aldıkları yetmiyor ki  hatıra olan soyadına bile tahammüleri yok!!!

Tüm servis şoförlerinden nefret etme noktasındayım.Neden bu şoförler kafalarına göre yolu değiştiriyorlar ve neden anlamak istemiyorlar!!!!

Bazen arkadaşları birbirleriye tanıştırmamak lazım galiba. Farkettim de onu o kadar hayatıma sokmuşum ki iş dışındaki hayatımda da bazen adı geçiyor,bu ne ya diyorum o işte kaldı bırakın onu. Evet evet insanın kendine özel arkadaşları olmalı. Herkes birbirini tanımak zorunda değil. Bunu kendime not olarak ekliyorum !!!

İnsan zaman zaman kıskanıyor,insanın mayasında olan birşey diye düşünüyorum. Dozunda olan herşey güzeldir. Kendimi acımasızca yargılarken neden kıskanıyorsun diye, farkettim de biri de ablasını kıskanıyor. Aslında tam olarak böyle değil ama ablası için güzel şeyler söylenince desteklemedi o sözleri,suratını ekşitti!!!!

1 yorum:

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

geçmiş olsun, aman ilerletme