17 Ağustos 2009 Pazartesi

Pes doğrusu


Emre Bey bir röportajında ‘Çağla’yı şu an aldatmam ama ilerisi için bir şey diyemem’ diye açıklama yapmış. Bu durum sizi kızdırdı mı?Ne diyeyim ki şimdi (Gülüyor). Hiç kızmadım. Emre bir şey söylüyorsa gerçekten anlatmak istediği bir şey vardır. Emre asla boş konuşan, palavradan ‘Hayatım boyunca aldatmam’ diyecek bir adam değil. O şu andaki duygularından bahsetmiş, ilerisini sormak da saçmadır. Ben de bilemem, sen de bilemezsin, hiç kimse bilemez. Tabii ki şu anda birbirimize olan saygımız sevgimiz, aşkımız, heyecanımız aldatma duygusundan bizi çok uzak tutuyor. Ama önümüzdeki sene ne yaşayacağımızı bilmiyoruz. Bu aşk, saygı ve sevgi devam ederse tabii ki aldatma olmaz. Hayatımın sonuna kadar deyip saçmalamanın bir anlamı yok. Bazı şeyler bitmezse, yürütebilirsen devam eder. Günün birinde evlilik yıpratılırsa aldatılabilirim ya da aldatabilirim.


Sabah milliyet de bu haberi okuyunca ağzım açık kaldı desem abartmış olmam.Daha yeni evlenmiş,gözleri yolda bebek bekleyen bir ailenin söylediği sözler bunlar.Aldatmak sebebi ne olursa olsun çok çirkin bir davranış,büyük bir hakarettir.Çağla hanım kocası için o palavradan hayatım boyunca aldatmam diyecek bir adam değil diyor.Demek ki ileride aldatabileceğini söylemek bir dürüstlük ibaresi.Oysaki dürüst bir insan bence şöyle der "Eşimi asla aldatmam,aldatmak o güne kadar yaşadığımız tüm güzelliklere bir hakarettir,doğacak çocuğumuza bir hakarettir,böyle bir duyguyu ne eşime ne de çocuğuma yaşatırım.Ama günün birinde aramızdaki sevgi biterse,mutsuzluk baş gösterirse o noktada eşimi karşıma alırım.Bu şekilde devam edemeyeceğimi söylerim,birlikte bir karar veririz."

Bu insanlar gençlere örnek oluyorlar.Evlenme aşamasındaki insanlar bu insanlardan etkileniyorlar,şimdi bu sözleri okuyan biri aldatmanın normal birşey olduğunu düşünmez mi?

Sen romantik bir düğün yap,eşinin gözlerinin içine bakarak şarkılar söyle bu düğünde,sonra da bir gün aldatabilirim de.Pes doğrusu...

Hiç yorum yok: