4 Haziran 2010 Cuma

Kız kardeş



Kız kardeşim yok ama tüm yakın arkadaşlarımın hatta tüm kız arkadaşlarımının yüzde doksanının kız kardeşi var.Nedense azınlıkta kalmışım,erkek kardeşle yetiniyorum.Onun güzelliği de apayrı tabii ki.

Bazıları kardeşleriyle gayet iyi geçiniyor,bazıları sürekli didişiyor,bazıları muhattap bile olmuyor.Annem kız kardeşi olmadığı için üzülür hep,keşke olsaydı diye hayıflanır durur.Belki olsaydı o da didişecekti.
Ne olursa olsun kız kardeşin iyi bir şey olduğunu düşünüyorum,hele ki yaş ilerledikçe insana sırdaş,dost olur.Kardeşinle kavga bile etsen o kardeşindir,bir süre sonra barışırsın.İçinde kötülük olmaz.Oysa ki yakın arkadaşınla kardeş gibi olsan da kırgınlıkların çoğalır,ilişkin zedelenir.

Hele ki anne artık yoksa,kardeş anne gibi yakın olmaz mı?

Bir arkadaşım kardeşini kızı gibi görüyor.Canını istese gözünü kırpmadan verir.Bir diğerinin ablasıyla hiç ortak noktası yok,fazla konuşmuyorlar,birbirlerinin dertlerini bilmiyorlar.Birileri sürekli kavga halinde,arkadaşlarını paylaşamıyorlar.Ötekiler bir ara en göze çarpan olmak için savaş içindeydiler.Başka biri ablam bencil diyor.
Böyle böyle devam ediyor konu.

Ne olursa olsun kardeş güzeldir,hele ki bir kız için kız kardeş her şeyden güzeldir galiba,en azından uzaktan bana öyle geliyor :)

Hiç yorum yok: